x

Zile de aventură la lacul alpin Hallstatt, Salzkammergut - 3* Landhotel Agathawirt, Bad Goisern


Info PDF

 

Incadrata de peisajul impunator al varfurilor muntoase ale masivului Dachstein-West, statiunea Bad Goisern, amplasata la 500m altitudine, a fost mereu o destinatie turistica foarte atractiva pentru petrecerea unei vacante reusite, bucurandu-va de peisaje impunatoare, atmosfera reconfortanta, pesterile Mamut si a Ghetarului in Obertraun (16 km distanta), oraselul pitoresc Hallstatt (UNESCO-Heritage), , traditiile si arhitectura unice, baile termale “Salzkammergut-Therme in Bad Ischl (17 km distant) si multe alte atractii! Vara, statiunea Bad Goisern ofera un cadru mirific pentru plimbari, drumetii, tururi mountain-bike sau relaxare la lacul Hallstättersee.

3* Landhotel Agathawirt: amplasat ideal pentru drumetii si plimbari, in inima regiunii Inneres-Salzkammergut aflata pe lista UNESCO, in cartierul Agatha din Bad Goisern, cladirea este declarata monument istoric marcand traditia ospitalitatii locuitorilor acestor meleaguri. Distanta pana in centrul statiunii este de 3 km.

Hotelul are receptie, internet-corner, restaurant cu specialitati culinare traditionale dar si internationale, gradina de vara, bar, camera de joaca ptr. copii, masa de tenis, parcare.

Centrul SPA cu piscina acoperita, sauna si baie de abur!

Camerele sunt de diverse categorii, toate fiind confortabile, luminoase si ofera baie/dus/wc, radio, Sat-TV, minibar, foen, acces WiFi, unele dintre ele au balcon.

Camerele duble (DBL) au 22-29 m², capacitate 2 persoane si sunt cu sau fara balcon.

Camere triple (TRPL) au 29 m², capacitate 3 persoane in pat dublu si pat suplimentar. Sunt cu sau fara balcon.

Camere single (SGL) au balcon sunt 15 m² pot fi ocupate de 1 persoana sau 1 adult si un copil pana la 15,9 ani!

Camerele familiale (FAM) au circa 50 m² sunt formate din 2 camere DBL fara balcon dar cu usa de legatura intre ele!

Program:

Ziua 1: Sosire individuală la Bad Goisern. Predarea documentelor la locul de cazare. Înnoptare în Bad Goisern Există posibilitatea de a face o mică plimbare circulară - Karl-Pilz-Rundweg în Bad Goisern - aprox. 12 km și 3,5 ore. Dacă vremea permite, se recomandă o excursie pentru scăldat la Hallstättersee sau în Parkbad Bad Goisern. O vizită la Handwerks-Haus sau la Heimat- und Landlermuseum din Bad Goisern ar fi o idee pentru cei interesați de cultură și tradiție. 

Ziua 2: Turul lacului Hallstatt pe bicicletă, cu o vizită la Lumile de sare din Hallstatt ~30 km, metri de urcare/coborâre: 357/357 m Pedalează de la Bad Goisern la Steeg și de-a lungul malului estic al lacului Hallstatt până la Obertraun. Urmați pista de biciclete până la Hallstatt și explorați acest oraș fermecător. Luați trenul pentru a urca pe Salzberg, unde începe turul ghidat al Lumilor de sare din Hallstatt. Luați telecabina Salzberg înapoi la Hallstatt și începeți drumul de întoarcere cu bicicleta spre Bad Goisern.  Înnoptare în Bad Goisern.

Ziua 3: Excursie cu canoe pe Hallstättersee, aprox. 3 h Lacurile Salzkammergut sunt predestinate pentru o excursie cu barca. După o scurtă introducere, veți explora lacul liniștit și frumoasele porțiuni de mal cu o canoe, alături de un ghid.  Înnoptare în Bad Goisern

Ziua 4: Drumeție la Obertraun - urcare pe Krippenstein și tur ghidat al peșterilor de gheață și vizită la platforma de observare 5fingers ~ 15 km, 3 ore, metri în urcare/coborâre: 128 m/95 m Începeți în St. Agatha la Lacul Hallstatt - de-a lungul malului estic mergeți pe jos spre Obertraun direct la stația din vale a telecabinei Krippenstein. Bucurați-vă de priveliștile fantastice în timpul drumeției spre ghețarul Dachstein. Pe Dachstein-Krippenstein vă așteaptă, de asemenea, platforme spectaculoase și peșteri care vă taie respirația. Cu secțiunile I și II aveți posibilitatea de a vizita următoarele puncte de atracție de pe Krippenstein: tur ghidat al Peșterii de gheață gigantice Dachstein, platforma de observare 5fingers, Spirala Patrimoniului Mondial, Priveliștea Patrimoniului Mondial și Rechinul Dachstein, sau o drumeție de-a lungul traseului circular Heilbronn. După coborâre, vă întoarceți la Bad Goisern cu autobuzul public, în condiții de confort.  Înnoptare în Bad Goisern

Ziua a 5-a: Plecare individuală sau posibilitate de nopți suplimentare

Servicii: 4x Demipensiune-Plus

 • 4x cazare cu bufet mic-dejun
 • 4x cina 3-feluri meniu
 • 1 x filmuleț de bun venit cu explicații și informații necesare pentru acest tur
 • 1 x hartă de ciclism și drumeții, inclusiv
 • 1 x închiriere de biciclete (biciclete de trekking) pentru o excursie de o zi
 • 1 x excursie ghidată cu canoe de o jumătate de zi, echipament inclus
 • 1 x bilet combi + urcare și coborâre și tur ghidat al Lumilor de sare din Hallstatt
 • 1 x bilet Dachstein Salzkammergut - urcare și coborâre cu telecabina Krippenstein (secțiunea 1+2)
 • o intrare și tur ghidat al peșterii de gheață sau al peșterii Mamutului
 • 1 x bilet de autobuz Obertraun - Bad Goisern-Au 
 • Salzkammergut Card inclusive (reduceri la peste 110 obiective si atractii turistice, telecabine, vapoare de agrement, etc.) 
 • Folosire piscina, sauna, baie de abur
 • Folosire WiFi
 • Parcare
 • 1 Copac plantat in numele dumneavoastra in padurile regiunii pentru fiecare rezervare!

Tarif/Persoana/SEJUR si PROGRAM, in:

Perioadele 29.05.2022 - 15.07.2022 si 22.08.2022 - 14.09.2022 (Sezon A)

DBL (valabil la 4 participanti): 638,- €

DBL (valabil la 3 participanti): 649,- €

DBL (valabil la 2 participanti): 668,- €

Supliment in SGL (exceptie in cabana optionala): 89,- €

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 4 nopti

Perioada 15.07.2022 - 22.08.2022

DBL (valabil la 4 participanti): 668,- €

DBL (valabil la 3 participanti): 684,- €

DBL (valabil la 2 participanti): 698,- €

Supliment cazare in SGL (exceptie in cabana optionala): 89,- €

Sosire: Zilnic

Sejur minim: 4 nopti

Tarife copii/SEJUR si PROGRAM, in camera cu 2 adulti:

8-11,9 ani: 354,- € in Sezon A ; 368,- € in Sezon B

12-14,9 ani: 438,- € in Sezon A; 458,- € in Sezon B

Recomandam acest program ptr. Familii cu copii peste 8 ani!

Taxe locale extra de achitat in hotel

 
Anfrage / Request / Solicitare

Wenn Sie die im Kontaktformular eingegebenen Daten durch Klick auf den nachfolgenden Button übersenden, erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Ihre Angaben für die Beantwortung Ihrer Anfrage bzw. Kontaktaufnahme verwenden. Eine Weitergabe an Dritte findet grundsätzlich nicht statt, es sei denn geltende Datenschutzvorschriften rechtfertigen eine Übertragung oder wir dazu gesetzlich verpflichtet sind. Sie können Ihre erteilte Einwilligung jederzeit mit Wirkung für die Zukunft widerrufen. Im Falle des Widerrufs werden Ihre Daten umgehend gelöscht. Ihre Daten werden ansonsten gelöscht, wenn wir Ihre Anfrage bearbeitet haben oder der Zweck der Speicherung entfallen ist. Sie können sich jederzeit über die zu Ihrer Person gespeicherten Daten informieren. Weitere Informationen zum Datenschutz finden Sie auch in der Datenschutzerklärung dieser Webseite

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com