x
Hoteluri in Viena
     
viena  

Viena-prestigioasa capitala europeana, oras al muzicii si culturii, excelente posibilitati shopping! Singura metropola europeana cu suprafete viticole intinse, orasul Habsburgilor, al valsului si "regelui" sau Johann Strauss, al imparatului Franz Josef si imparatesei Sisi, al impunatoarelor cladiri din lungul "Ringului" udat de apele Dunarii, aici inca albastre, va intampina cu farmecul sau de neuitat! Indiferent in ce anotimp, cu ce preferinte si cu ce buget, in Viena veti avea mereu un sejur de neuitat! Va stam cu placere la dispozitie ptr. solicitarile dumneavoastra de servicii turistice. cazare, transport, transfer si rent-a-car, servicii de ghid inclusiv in limba romana, bilete la concerte si alte evenimente culturale.


Oferte hoteliere in Viena

Bucurati-va de farmecul unic al Sarbatorii Craciunului 2020 in Viena!

 

     
Hoteluri in Salzburg si imprejurimi
     
salzburg---makartsteg-und-schiff   Salzburg-metropola culturala in peisajul Alpilor, orasul natal al lui Mozart dar si al lui Karajan.

Oferte speciale pentru hotel ieftin in Salzburg/Vara 2020

     
Hoteluri in Linz
     
alpenblick-linz  

Linz-capitala culturala europeana a anului 2009, se prezinta vizitatorului ca o revelatie intre munti si Dunare, un oras incarcat de istorie milenara si traditie, habsburgica, dar deschis catre modern si experimentand cu trendurile viitorului. Festivaluri de prestigiu mondial precum "Ars Electronica", "Klangwolken", "Trienalle", "Crossing Europe" sunt astfel de evenimente culturale care dau un mix reusit al artelor moderne in perimetrul orasului, patrie a celei mai vechi precum si a celei mai mari biserici din Austria, a celei mai mari pieti medievale din Europa centrala, a caselor aristocratice din orasul vechi.
Recomandari:

2* hotel traditional, cu tarife avantajoase, circa 15 min. departare de centrul orasului: ** Hotel Kleinmünchen! Solicitati aici oferta noastra pentru aceasta locatie!

Hotel Donauwelle Linz,

situat pe malurile Dunării, oferind vederi panoramice. Toate camerele dispun de televizoare LCD, iar oaspeţii au acces gratuit la centrul spa şi fitness. Puteţi servi preparate din bucătăria austriacă şi internaţională în restaurant sau pe terasa de pe malul fluviului. În timpul verii sunt organizate seri cu grătar, iar în timpul iernii puteţi sorbi vin fiert pe terasă. Facilităţile de wellness şi fitness includ o saună, o baie de aburi, un solar şi o terasă pe acoperiş pentru relaxare. Steigenberger Hotel Linz este situat aproape de traseele pentru biciclete de pe malul Dunării şi de ieşirea Hafenstraße de pe autostrada A7. Posibilitate parcare gratuita a autocarului in apropierea hotelului sau contra-cost in garajul hotelului!

Servicii: cazare cu mic-dejun, taxe, folosire WiFi

Perioada: 01.01. - 31.03.2020
Tarif: 50,- €/zi/persoana in camera dubla Luni-Joi

Tarif: 47,- €/zi/persoana in camera dubla Vineri-Duminica

Perioada: 01.04. - 30.06.2020
Tarif: 58,- €/zi/persoana in camera dubla Luni-Joi

Tarif:54,- €/zi/persoana in camera dubla Vineri-Duminica

Perioada: 01.07. - 31.08.2020
Tarif:54,- €/zi/persoana in camera dubla Luni-Joi

Tarif: 50,- €/zi/persoana in camera dubla Vineri-Duminica

Perioada: 01.09. - 17.12.2020
Tarif: 56,- €/zi/persoana in camera dubla Luni-Joi

Tarif: 52,- €/zi/persoana in camera dubla Vineri-Duminica

Perioada: 17.12.2020 - 31.03.2021
Tarif: 52,- €/zi/persoana in camera dubla Luni-Joi

Tarif: 48,- €/zi/persoana in camera dubla Vineri-Duminica

     
Hoteluri in Graz
     
Graz1   Graz-capitala Land-ului Styria, oras in sudul Alpilor, intampina vizitatorul cu imaginea impozanta a "Schlossberg"-castel din secolul 12-lea. In calatoria dumneavoastra prin sudul Alpilor, fie spre coastra Adriei sau spre lacul Balaton, va recomandam vizitarea acestui frumos oras, al carui centru istoric se afla incadrat in lista UNESCO-Heritage.
Solicitati pentru cazarea dumneavoastra in Graz sau imprejurimi,oferta dumneavoastra personalizata.

Oferte speciale - hotel ieftin in Graz
     
Hoteluri in Innsbruck si imprejurimi
     
innsbruck3  

Innsbruck-celebra capitala a Land-ului Tirol, "podul peste raul Inn"- incadrat in Valea Inn-ului, in peisajul majestos al masivului Nordkette (2,334 m) in nord, masivelor Patscherkofel (2,246 m) si Serles (2,718 m) in sud, gazda a doua Olimpiade de iarna, precum si a doua editii ale "Paralimpics" incanta fiecare vizitator atat iarna cat si vara.
Fiind o importanta locatie in legaturile intre nordul si sudul Europei, Innsbruck  si imprejurimile sale, ofera o indelungata istorie culturala, universitara, dar si comerciala, a ospitalitatii si turismului fiind o destinatie de neuitat pentru vacantele dumneavoastra de iarna dar si estivale.
Solicitati-ne si profitati de ofertele dumneavoastra personalizate pentru viitoarele sejururi in Innsbruck si imprejurimi.
Solicitari oferte avantajoase in Innsbruck, Axams, Götzens, Seefeld, Obsteig, Stubaital, Igls!